Tomato
RSS
Container Icon

Benih Bunga

Hari ini pergi ke Alor Gajah, kononnya pergi pasar minggu.  Masa balik singgah pekan Tampin untuk beli roti.  Parking depan kedai biji benih, tiba-tiba teringin nak beli benih bunga.  Belek punya belek ini yang berkenan, sebenarnya banyak yang menjadi pilihan hati.  Kena pilih la tak cukup bajet pulak nanti.   cadangan petang ini nak semai.  Harapanku ada yang akan berkembang di My Mix Garden.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

13 comments:

Rini said...

bestnya banyak pilihan benih bunga. kat sini susah nak jumpa yg jual pelbagai benih bunga. hanya sayur2 je yg banyak.

nadia rashid said...

banyak tu benih bunga..sy ni tak tersemai lagi yg ada ni..pasu tak cukup...:D

SriKota Garden said...

dulu tak adapun kedai yang jual pelbagai jenis benih bunga, baru tahun ini diorang jual.

zamzurina zulkafli said...

nnt berbunga banga lah rumah cikgu

suka suka said...

Tambah koleksi ya.. saya dah terima dah benih yg dikirimkan... terima kasih ..semoga terusan di rahmati Allah..

SriKota Garden said...

Sebab dalam bumbung rumah dah ada lebah baru bersarang.

Tiny garden said...

Syoknya tengok benih bunga tu. Harap2 semuanya tumbuh dan berbunga di taman, boleh kita tumpang tengok.

SriKota Garden said...

Harap begitulah

gardener said...

alangkah bagusnya kalau kedai jual benih bunga tu ada kat kelantan

SriKota Garden said...

nak boleh juga nanti saya snap gambarnya.

Anonymous said...

Brape RM satu pek tew?

Muhd Afiq said...

Ad x jual benih harum sundal malam.. Brpe yeh

Muhd Afiq said...

Ad x jual benih harum sundal malam.. Brpe yeh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...