Tomato
RSS
Container Icon

BIJI BENIH KONGSI

Akhirnya packing biji benih selesai.  Saya minta maaf kepada rakan blog lambat nak poskannya.  Saya dah poskan semua permintaan hari ni.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

13 comments:

nadia rashid said...

Sy dh semai tomatillo!

SriKota Garden said...

Semoga berjaya.

suka suka said...

nampak gaa saya ni kena join kawan-kawan juga ni.. nanti saya emel SriKota Garden ..

Rini said...

benih apa yg dikongsi tu? boleh joint? ke dh terlambat :(

SriKota Garden said...

Siapa cepat dia dapat

lynnhelite said...

lynn dah dpt, tq sooo much! tp belum dpt tanam sbb masih belum ada kat rumah

SriKota Garden said...

selamat menanam.

Dr. H said...

Salam Zuraidah;

Baru dapat (dah lama sampai, cuma baru masuk ofis) benih kongsi. Terima kasih banyak2; nanti saya semai...kalau menjadi boleh kongsi benih dengan yang lain.

SriKota Garden said...

Semoga ia tumbuh subur, dan dikongsi dengan orang lain pula.

Jade said...

Hi srikota, rasanya bila lg kita melawat Tampin? sy berminat utk join sekali membeli biji benih. drpd gambar yg disiarkan, rambang mata melihat benih yg pelbagai...tlg email ngan sy di Annexavierluv@gmail.com...thanks:)

Suzi Isa said...

salam kenal rambang mata tongok semua biji benih tu. tp nk gi jauh pulak..hu..hu.

norliza said...

Macam mana nak daptkan biji benih ni? Sya m7nat menanam tapi benihnya susah dpt. Selalu ada sawi dan kacang je. Boleh share biji benih dgn sya tak? Nanti bg tau je berapa harga ye. norliza_abs@yahoo.com

soufee said...

biji benih apa yg dikongsi? sy pun nk join boleh ke?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...